Beste ondernemer,

 

Via dit bericht willen wij u attenderen op de mogelijkheden die TC Vragender biedt om uw onderneming onder de aandacht te brengen. Dit om deze prachtige vereniging en waardevolle voorziening in Vragender te behouden. Zonder de steun van onze sponsoren zouden wij de vereniging niet draaiende kunnen houden en de banen niet kunnen onderhouden.

 

Met ruim 200 leden is TC Vragender de grootste tennisvereniging van alle kerkdorpen in de omgeving Oost-Gelre. Daarmee laat TC Vragender wel zien wat voor waardevolle sport maar ook sociale voorziening zij is. Mede daardoor bestaat de vereniging al ruim 40 jaar.

 

Eind maart brengt TC Vragender haar jaarboek uit met een oplage van 200 stuks. De leden van TC Vragender komen uit de volledige gemeente Oost-Gelre, u heeft met uw advertentie een groot bereik en verspreidingsgebied. Voor het Jaarboek zijn advertenties beschikbaar in half A4 á €30,- of heel A4 á €60,-. Of een heel A4 op de achterzijde van het boek á €100,-.

 

Ook zijn er andere manieren van sponsoren mogelijk, zoals bijvoorbeeld een reclamedoek langs de tennisbaan á €125,- per jaar (en de eenmalige kosten voor het maken van de reclamedoek). De doeken hebben het formaat van 375 x 200 cm en zijn vanaf het terras goed zichtbaar. U bent dan verzekerd van veel aandacht voor uw onderneming. Dagelijks wordt er volop getennist en tijdens alle toernooien en competities die op de tennisbaan gespeeld worden is er veel publiek aanwezig.

 

Daarnaast is sponsoring in natura ook mogelijk. Denk aan onderhoudsmiddelen of diensten voor het onderhouden van het pand, de tennisbanen en groenstroken of een donatie.

 

Mocht u op welke manier dan ook deze sportieve Vragenderse vereniging steunen of wilt u meer informatie over de mogelijkheden, dan kunt u dat doen door contact met ons op te nemen.

 

Hopende u voldoende te hebben geïnformeerd en enthousiast te hebben gemaakt om een mogelijke samenwerking aan te gaan.

 

Met vriendelijke groet,

 

Namens TC Vragender

 

Marc Schilderink

m_schilderink@hotmail.com

06-3820 3544